Cykelløbet Polen Rundt er skudt i gang i Lublin

polen-rundt-2021
Polske ryttere på podiet inden startskuddet på den 78. udgave af Polen Rundt (Tour de Pologne). Foto: Tour de Pologne.

LUBLIN: Mandag gik starten for 78. gang på cykelløbet Polen Rundt, der er det største polske cykelløb. 150 ryttere er med fra start.


Cykelløbet Polen Rundt (Tour de Pologne) er skudt i gang i byen Lublin, i den østlige del af Polen. Dagens etape er på 217 kilometer, og afsluttes i byen Chelm tæt på grænsen til Ukraine.

22 hold til Polen Rundt

150 cykelryttere fra 22 hold fra hele verden er med i det traditionelle cykelløb, der gennemføres for 78. gang. Den samlede rute er på 1.140 kilometer, og løbet kommer ud over Lublin og Krakow forbi byerne: Przemysl, Rzeszow, Bukowina Tatrzanska, Bielsko-Biala og Katowice.

Blandt deltagerne er den polske rytter Michal Kwiatkowski, der vandt i 2018. Ved OL i Tokyo opnåede han en 11. plads.

Polen Rundt afsluttes i Krakow den 15. august.

LINK: Polen Rundt 2021 (Tour de Pologne)

Czesław Lang opowiada o trasie I etapu 78. Tour de Pologne
Mere nyt om polakker og Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.