Dagens polske tal: 581 nye corona-smittede

polske_sygeplejersker_ventes_at_soege_arbejde_i_storbritanien_polen_polennu
Mandag var antallet af døde med covid-19 på 228 personer, og andelen af positive test var 39 procent. Smittestigningen er fortsat værst i Warszawa. Arkivfoto.

WARSZAWA: Dagens antal corona-smittede er noget lavere end de seneste dage. I alt er 61.762 nu smittet med covid-19 i Polen.


De polske myndigheder oplyser søndag formiddag, at der er 581 nye bekræftede tilfælde af corona-smittede/covid-19 syge. Det er langt lavere end de seneste dage, hvor antallet har været oppe på cirka 900. Det samlede antal smittede i Polen er nu oppe på 61.762.

Døde: 61 – 93 år

Fire personer er døde med den frygtede virus i kroppen, det seneste døgn, og det samlede antal døde med covid-19 i kroppen, er nu oppe på 1.955. De tre af de døde var mænd i alderen fra 80 til 93 år, og en kvinde på 61 år. De led alle af livstruende sygdomme i forvejen.

De største smitteudbrud er konstateret i regionerne omkring Krakow, Katowice og Warszawa. Men som noget nyt er Gdansk regionen kommet med på listen. De 86 af smitte-tilfældene var herfra.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER

polennu.dk er et frit og uafhængigt dansk medie. Vi har hver dag siden 2008 dag leveret gratis nyheder fra Polen på dansk. Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.