Danmark møder Polen før EM 2012 i fodbold

Danmarks_landshold_fodbold_mod_Polen_2010_polennu

Det danske journalistlandshold i fodbold, der mødte Polen i Lyngby i 2010. Dengang blev det til en sejr til Danmark på 2 – 0. Foto: Dansk Sportsjournalister.


KOLOBRZEG: Myndighederne i Østersøbyen, hvor Danmarks landshold skal opholde sig under EM 2012 i fodbold, bekræfter nu, at Polen møder Danmark den 12. maj.


Kolobrzeg, badebyen hvor Morten Olsen og tropperne skal opholde sig under EM 2012 slutrunden til sommer, har inviteret det danske og det polske journalistlandshold i fodbold til et opgør i byen, skriver Gazetta Kolobrzeg.

Efter forhandlinger mellem de to mandskaber, er det nu aftalt at kampen mellem Danmark og Polens journalister spilles i Kolobrzeg, lørdag 12. maj kl. 18:00.

LÆS MERE
kolobrzegnu.dk: Informationer på dansk om Kolobrzeg

Landsholdets hotel

Den danske trup kører dagen før samlet i bus fra København til Ystad, hvor færgen til Polen afventer. Landsholdet er på plads i badebyen til brunch, og efter afslapning og massage på Hotel Marine, hvor også Morten Olsen og hans tropper skal bo, er der taktikmøde inden opgøret.

Hemmelighed

Anfører for det danske mandskab, DR Sportens Andreas Kraul, vil af taktiske årsager ikke sige noget til polennu.dk om holdopstillingen, men bekræfter at hele truppen på 18 mand er udtaget. Polennu.dk følger det danske mandskab hele vejen til Kolobrzeg.
Efter landskampen i Kolobrzeg, har byens borgmester inviteret de to mandskab til reception.

Dansker-by

Under slutrunden, der begynder den 8. juni, ventes mange danskere til byen, heriblandt cirka 55 danske journalister, der skal følge det danske landshold.

Returopgør

Sidst de to mandskaber mødte hinanden var på Lyngby Stadion i 2010, hvor det danske landshold vandt 2-0.

LÆS MERE
Danske Sportsjournalister: Landskamp mod Polen

Senest det danske journalistlandshold spillede, var mod Spanien på udebane, hvor danskerne høstede en 1-0 sejr.