Danmark vil helst spille EM-fodbold i Polen

Generalsekretær_for_Dansk_Boldspil-Union_(DBU)

Generalsekretær for Dansk Boldspil-Union (DBU). Jim Stjerne Hansen. Foto Martin Bager, polennu.dk.


KØBENHAVN: Dansk Boldspil Union foretrækker at slå lejr i Polen, når landet sammen med Ukraine næste år er værter for EM 2012 i fodbold.


Danmark kvalificerede sig i går til EM i Polen og Ukraine. Den 2. december trækkes der lod til slutrunden, og udover en god lodtrækning håber man i DBU også på, at det bliver muligt at slå lejr i Polen frem for Ukraine, når det går løs ved EM, skriver bold.dk.

Fine steder i Polen

– Om vi skal bo i et af landene eller dem begge, kommer an på kamp-programmet, men det vi må konstatere, er, at der er fine faciliteter mange steder i Polen, mens det kniber noget mere i Ukraine, siger DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, ifølge JydskeVestkysten og uddyber:

– Jeg tænker på hotelkapaciteten og kvaliteten af hotellerne, som ikke er på niveau med det, vi tidligere har været vant til. Så vælger man at bo i Ukraine, skal man indstille sig på at gå ned i standard.

Jim Stjerne Hansen tænker også på de danske roligans, når han udtrykker ønske om en tur til Polen.

Tænker på fans

– Infrastrukturen i Ukraine er heller ikke god. De har et dårligt transportsystem. Vi flyver i givet fald rundt i charterfly, men andre skal jo rejse på anden vis, siger han.

DBU har haft medarbejdere i Polen og Ukraine for at se nærmere på forholdene.