Dansk musiker spiller koncerter i Polen

dansk_musiker_lasse_matthissen_giver_koncerter_i_polen

Lasse Matthiessen har været på flere turneer i Polen – senest i november måned. Denne gang går turen blandt andet til Poznan, Lodz og Krakow. Pressefoto.


POZNAN: Den danske sanger og guitarist Lasse Matthiessen er taget på endnu en turne i Polen, hvor han er mere kendt end i fødelandet Danmark.


Den danske musiker Lasse Matthiessen startede tirsdag en uges turne i Polen, hvor han blandt andet giver koncerter i byerne Poznan, Lodz, Opole og Krakow.

Flere turneer i Polen

Sangskriver, guitarist og sanger Lasse Matthiessen bor til daglig i Berlin og har udgivet fire albums, hvor han bevæger sig i genrerne folk, country, blues og dansk folkemusik.

Han har siden 2007 givet koncerter i Tyskland, Frankrig, Spanien, USA, Norge og Polen, som han besøgte senest i november måned, og hvor han pt. er mere kendt end i fødelandet Danmark.

Festivaler i Lodz og Krakow

Turneen i Polen omfatter i denne omgang to festivaller – Lodz Songwriter Festival i byen Lodz i det centrale Polen lørdag klokken 20, og Green Zoo Festival afterparty i Krakow i det sydlige Polen på mandag klokken 20.