Dansk topscorer tog afsked i Poznan med manér

Den danske landsholdspiller sagde søndag farvel til sin klub Lech Poznan, der fik sølv i den netop afsluttede sæson. Gytkjær endte som topscorer i den bedste polske række med 24 mål. Foto: Lech Poznan.

POZNAN: Danske Christian Gytkjær er topscorer i den polske liga. Søndag blev han hyldet sammen med Lech Poznan, der vandt sølv.


 

Der var jubel i Poznan da byens stolthed, fodboldklubben Lech Poznan, sikrede sig en anden plads og dermed sølv i den bedste polske række Ekstraklasa. Hjemmeholdet vandt mod Jagiellonia Białystok med 4 – 0, og de to af målene blev sat ind af den danske landsholdsspiller Christian Gytkjær.

Sidste kamp i Poznan

Det var også Christian Gytkjærs sidste kamp for Lech Poznan i denne omgang. Men danskeren har en flot sæson bag sig, trods corona-krisen. Danskeren har scoret 24 mål i den bedste polske række, og er dermed den mest scorende i rækken. Nummer to har scoret 16 mål.

Derfor blev Christian Gytkjær også hyldet foran publikum i den sidste kamp for Lech Poznan. I det 73. minut blev han skiftet ud, og hyldet af tilhængerne.

Gytkjær vil gerne blive i klubben, ligesom Lech Poznan også gerne vil beholde ham. Men manglende økonomiske ressourcer gør at det foreløbig var danskerens sidste kamp i Polens femte største by.