Dansk virksomhed udvider sine aktiviteter i Polen

  dgs-demant

  DGS Business Service er en del af William Demant Group. Foto: Invest in West Pomerania


  SZCZECIN: Den danskejede virksomhed DGS Poland, som fremstiller høreapparater, har oprettet et nyt datterselskab i Polen, som skal arbejde med businessservice


  DGS Business Service er en ny danskejet virksomhed, som er blevet etableret i Szczecin i det nordvestlige Polen.

  Firmaet arbejder med forskellige former for forretningsservice, og det har fra start 50 medarbejdere, oplyser regionen Vestpommerns kontor for udenlandske investeringer – Invest in West Pomerania.

  I løbet af det kommende år er det planen at ansætte yderligere 50 revisorer, businessanalytikere, softwareudviklere og kvalitetseksperter.

  Del af William Demant Group

  DGS Business Service er oprettet af DGS Poland, som fremstiller høreapparater på en fabrik i Mierzyn, og har 1.900 ansatte.

  DGS Poland blev etableret i 2007, og virksomheden er en del af den danske William Demant Group, som også ejer høreapparatvirksomheden Oticon.

  Professionelle og kompetente polakker

  William Demant Group har besluttet at oprette den nye virksomhed i Szczecin til at tage sig af bogholderi, softwareudvikling, tests, samt en række andre servicefunktioner for koncernens forskellige selskaber.

  – Vi er meget tilfredse med det professionelle niveau og de høje kompetencer, som vore polske ansatte besidder. Derfor har vi valgt Szczecin som stedet, hvor vi vil udvide vores forretning, siger Svend Thomsen, der er vicefinansdirektør i William Demant Group.