Danske Jysk åbner butik nummer 200 i Polen

  jysk_udvider_i_polen

  Jysk åbner butik nummer 200 i Polen i dag. Koncernen, der blev startet af Lars Larsen – også kaldet Dyne-Larsen, er i dag repræsenteret i 44 lande verden over. PR-foto.


  POZNAN: Den danske senge- og boligindretningsgigant Jysk åbner i dag butik nummer 200 i Polen i byen Jarocin i nærheden af Poznan.


  Den danske senge- og boligindretningsgigant Jysk, åbner i dag sin butik nummer 200 i Polen. Det sker i byen Jarocin, der ligger cirka 50 kilometer sydvest for Poznan.

  Første sted i verden

  Polen er dermed det første land i verden, hvor der står Jysk på facaden i mere end 200 butikker.

  – Det gør os meget stolte, og det betyder meget for JYSK. Polen og de andre østeuropæiske lande er den del af Europa, hvor vi oplever den største vækst, og jeg er glad for, at holdningen til Jysk i almindelighed er meget positivt. Det er i høj grad tilfældet i Polen så godt, siger administrerende direktør i JYSK Nordic, Jan Bøgh.

  Små og store byer

  Han forklarer, at en af årsagerne til den store succes for Jysk i Polen, er at man også åbner butikker i mindre byer med bare 20.000 indbyggere. Det gør at borgere uden for de store byer, også har let adgang til de skandinaviske produkter.

  Flere butikker på vej

  Og Jysk vil fortsat satse på Polen.

  – Polen er et land med en befolkning på næsten 40 millioner mennesker, så vi mener, at der er plads til mange flere Jysk-butikker. Vores butik nummer 200 er en milepæl, som jeg er stolt af at vores kolleger i Polen har nået. Men vi stopper ikke her. Vi fortsætte vores hårde arbejde for at nå til butik nummer 300, siger Jan Bøgh.

  Anden ledelsesstil

  – Den skandinaviske ledelsesstil er meget anderledes end den traditionelle hårde polske ledelsesstil. Det gør Jysk til en populær arbejdsplads, og vi har mange medarbejdere, der har været med os fra den første dag, siger chefen for Jysk i Polen, Piotr Padalak. Han har også selv været med helt fra starten af Jysk i Polen.

  1.800 medarbejdere

  Jysk har cirka 1.800 medarbejdere i Polen. De arbejder i butikkerne, i det polske hovedkontor og i det store distributionscenter i Radomsko, hvorfra selskabet forsyner Central- og Østeuropa. Jysk har butikker i 44 lande verden over.