Danske speedway stjerner fortsætter i Polen

Niels_Kristian_Iversen_til_Polen_polske_speedway_dansker_Stal_Gorzow

Den danske speedwaykører Niels-Kristian Iversen har forlænget sin kontrakt med sin polske klub, og det samme gjorde den tidligere danske verdensmester, Nicki Pedersen tidligere på ugen. Foto: Jarek Pabikan.


VOJENS: To af de største danske navne i polsk speedway, Niels Kristian Iversen og Nicki Pedersen, forlænger kontrakterne med deres klubber i Polen.


Den danske speedwaykører Nicki Pedersen blev mester med det polske hold Leszno, og forlængede for nyligt aftalen med yderligere to sæsoner. Fremover er han også at finde hos mesterholdet, og nu har endnu en af de store danske speedwaystjerner sat sin underskrift på en ny kontrakt i Polen.

Ny dansk aftale

En anden dansk kører, Niels-Kristian Iversen, er nemlig også frem over en del af holdet hos Stal Gorzow, og det glæder danskeren fra Vestjylland.

Glad for aftale

– Det er fedt at være på plads i Gorzow igen. Jeg har kørt i klubben i fem sæsoner og har altid været glad for at køre der på en fantastisk hjemmebane. Så glæder mig til at tørne ud for dem igen næste sæson, hvor vi forhåbentlig kan gøre det bedre end i år, siger Niels-Kristian Iversen ti polennu.dk.

Nummer 3 og 4

Dermed er der lagt op til duel mellem de to stærke danskere som lige nu er placeret som henholdsvis nummer tre og fire i Grand Prix-serien inden sæsonens sidste løb i australske Melbourne.