Danskere kan flyve med LOT til København

Polen_LOT_fly_til_evakuering_Martin_Bager
Dansk politi bekræfter at der var en bombetrussel mod et LOT-fly, men at situationen er under kontrol, selv om fly og passagerer fortsat tilbageholdes. Arkivfoto.

WARSZAWA: Danskere der vil hjem fra Polen, kan købe plads på de LOT-særfly, der skal bringer polakker hjem fra Danmark.


Det nationale polske flyselskab LOT henter polakker hjem i særfly på grund af virus-truslen, og efter aftale med den polske regering, som polennu.dk skrev tidligere i dag.

Den danske ambassade i Polen oplyser nu, at danskere kan købe plads på en af de i alt tre afgange, når LOT-flyene skal til København. Tidspunkterne for afgangene fra Warszawa (WAW) mod København (CPH) er:  28. marts kl. 14.50, 31. marts kl. 14.50 samt 4. april kl. 7.05.

Tre fly mellem WAW og CPH

Hvis man vil med på en af de tre flyafgange, skal man skrive til Danmarks ambassade i Warszawa på denne mailadresse: wawamb@um.dk.

I mailen skal man skrive sit navn, sin e-mailadresse og telefonnummer, oplyser ambassaden. Kun rejsende med gyldig indrejse i Danmark kan komme i betragtning til en flybillet, der koster mellem 400 og 800 zloty. Når ambassaden har godkendt anmodningen, gives der besked til LOT, hvor til afregningen af billetten foretages.

Kræver gyldig indrejse til Danmark

Ambassaden skriver endvidere, at hvis man er tvivl om hvorvidt man har gyldig indrejse, kan man læse mere på nedenstående link.

INDREJSE I DANMARK? Læs mere her.