Direkte fly mellem Danmark og Polen som aldrig før

Fly Danmark Polen
Skal man til Polen fra Danmark i julen, så er det på høje tid at bestille, siger Marek Klaper fra PolenGo. Der er stadig mange billige billetter at købe, hvis man vi besøge et polsk julemarked før jul. Arkivfoto.

KØBENHAVN: Trods corona-pandemi og krig i Europa, så har der aldrig tidligere været så mange direkte fly mellem Polen og Danmark som nu.


Trods corona og krig i Europa, så er der nu et rekordstort antal direkte fly mellem Polen og Danmark. Men trods de mange flyafgange, så er det på høje tid at bestille fly til julen. Det siger Marek Klaper fra rejsebureauet PolenGo i Valby.

– Vi oplever en meget stor søgning i julen, og det begynder at knibe med pladserne, trods de mange direkte fly mellem Danmark og Polen. – Vi har også travlt med danskere, som skal til julemarked eller på juleindkøb i Polen i tiden op til jul, siger Klaper.

De populære polske julemarkeder findes i de flest byer, og folk kommer langvejsfra for at besøge de hyggelige julemarkeder i Gdansk, Warszawa, Poznan, Krakow, Wroclaw og mange andre større polske byer.

LINK: Julemarkeder i Polen

Fly mellem Polen og Danmark

Fra København kan man nu flyve direkte til Gdansk med Norwegian, Ryan Air og SAS. Skal man til Warszawa kan man flyve med Wizz Air, LOT og SAS fra den danske hovedstad. Skal man til Krakow flyver Norwegian, Ryan Air og SAS.

Fra provinsen

Men også fra Billund Lufthavn er der flere direkte ruter til Polen. Ryan Air og Wizz Air flyver til Gdansk og Krakow. Til Poznan med SAS og til Warszawa med LOT. Med LOT kan man fra Warszawa opnå tilslutningsfly til de fleste polske byer. Fra Aarhus kan man flyve med Ryan Air til Warszawa.

Fra Malmø

Det er også muligt at rejse fra Sturup lufthavnen ved Malmø til Polen. Herfra kan man komme til Gdansk, Katowice, Krakow og Warszawa.

LINK: Rejsebureauet PolenGo

rejsemesse_polengo
Marek Klaper fra PolenGo fortæller om Polen ved en tidligere udstilling. Arkivfoto.