Elefant skal forudsige EM 2012 fodbold-resultater

Elefant_skal_forudsige_EM_fodbold_resultater_i_Polen_polennu

Den 33-årige elefant, Citta, er udset til at forudsige resultaterne ved EM 2012 i fodbold. Tidligere havde hun job som cirkuselefant i Italien, men er nu i Krakow Zoologiske Have. Foto: Krakow Zoo.


KRAKOW: En elefant er udset, til at skulle forudsige resultaterne af kampene ved EM 2012 i fodbold i Polen.


I konkurrence med andre dyr, er en 33-årig elefant, Citta, udpeget til at forudsige resultaterne ved EM 2012 i fodbold, for flere polske medier.

VM-blæksprutte

Ved VM i 2010 havde polakkerne i blæksprutte med navnet Paul, til at forudsige resultaterne. Og det gjorde den ”skræmmende” godt, som det udtrykkes i flere polske medier.

God intuition

– Elefanter har en god intuition, og jeg er sikker på, at Citta kan udpege vinderne, siger Zoo-direktør Jozef Skotnicki til det polske nyhedsbureau, PAP.

Vundet på Chelsea

Citta er udpeget, fordi hun forudsagde, at Chelsea ville vinde Champions League-finalen. Elefanten var i konkurrence med en papegøje og et æsel, som ikke havde Chelsea som vinder.

Vild med chokolade

Citta kom til Krakow fra Valencia, hvor hun havde arbejdet 20 år i et cirkus. Direktøren for zoologisk have i Krakow oplyser endvidere, at Citta elsker chokolade, og elsker at vælte sig rundt i mudder.