EM 2012 i fodbold søger 3.000 frivllige

frivillige_til_euro_2012

De fire polske værtsbyer til EM 2012 i fodbold, har udarbejdet en webportal for frivillige, der vil hjælpe til under mesterskaberne i Polen.


WARSZAWA: I forbindelse med EM i fodbold (EURO 2012) har de fire polske værtsbyer udarbejdet en særlig webportal for frivillige, der vil hjælpe til under mesterskaberne i Polen.


Gdansk, Wroclaw, Warszawa og Poznan ønsker at engagere grupper af frivillige, der vil arbejde for byerne, yde hjælp på lufthavne, på jernbanestationer, parkeringspladser og i nærheden af de nye stadions. De fire byer søger tolke, journalister og fotografer.

Venlige steder for besøgende

På websiden www.wolontariatmiejski2012.pl kan man finde oplysningerne om frivilligt arbejdet under EURO 2012. Det vigtigste mål med det frivillige arbejde er at give de besøgende og borgere gode oplevelser under mesterskaberne.

Ansøgningen

Frivillige kan ansøge fra den 14 juni. Rekrutteringen er planlagt til oktober 2011, hvor ansøgere bliver testet for sprogfærdigheder og inviteret til interviews. I maj vil de 3.000 frivillige gennemgå et uddannelsesprogram, hvor de bl.a. bliver undervist i viden om EM 2012 og førstehjælp.

– Vi inviterer ikke kun unge, men også ældre eller handicappede til at deltage i frivilligt arbejdet – siger lederen af de frivllige.

LÆS MERE
Eksternt link:
Host Cities’ Volunteers for UEFA EURO 2012