EM i volleyball er begyndt i Danmark og Polen

  EM_i_volley_i_Gdansk_i_Polen-19(1)

  Polen slog Tyrkiet i deres første kamp i gruppespillene i går. Polen er regerende europamestre i volleyball. Foto: Jakub Wozniak, gdansknu.dk.


  GDANSK: EM i volleyball 2013 begyndte i går med kampe i Polen og Danmark, der deles om værtsskabet.


  De første gruppekampe blev spillet i går ved EM i volleyball for herrer 2013, der varer hele næste uge.

  Polen slog Tyrkiet

  Polen slog i går aftes Tyrkiet med 3-1. Kampen blev spillet i Ergo Arena i Gdansk. Polen er regerende europamestre fra 2009 og spås gode medalje-chancer ved dette EM, hvor det polske hold har hjemmebane-fordel i de indledende kampe.

  Danmark tabte

  Det danske hold spillede i går mod Italien, der også hører til blandt favoritterne ved slutrunden. Italien vandt kampen 3-0.

  Delt værtsskab

  Danmark og Polen deles om værtsskabet ved årets EM i volleyball. I går aftes blev de første kampe spillet i gruppespillene i Odense, Herning, Gdansk og Gdynia. Herefter spilles ottendedelsfinalerne og kvartfinalerne i Århus og Gdansk, mens semifinalerne og finalen spilles i Parken i København næste weekend.

  Russiske favoritter slået

  Rusland blev overraskende slået af Tyskland med 3-0 i Gdynia i går. Rusland hører ellers til blandt favoritterne ifølge kommentator på TV3 Sport Rune Thomsen. Rusland ligger nr. 2 på verdensranglisten efter Brasilien, og den russiske volleyball-liga er den bedste i verden.