Falske billetter til EM 2012 fodbold på internettet

Falske_hjemmesider_til_EM_2012_fodbold_EURO_2012

Overbelastning og tekniske problemer på UEFA’s hjemmeside, har givet trafik på falske hjemmesider der ‘sælger’ billetter. Ovenstående er et eksempel på en af de falske hjemmesider, som også har den fejl, at farverne i det polske flag vender forkert.


WARSZAWA: Billetsalget til EM 2012 i Polen og Ukraine er kommet skidt fra start. Overbelastning og tekniske problemer på UEFA’s hjemmeside, har givet trafik på falske hjemmesider der ‘sælger’ billetter.


Salget af billetter til kampene ved EM 2012 (EURO 2012) fodbold i Polen og Ukraine er kommet skidt fra start.

UEFA’s hjemmeside er overbelastet, og det er stort set umuligt at komme gennem hele bestillingsproceduren.

Problemer med hjemmeside

En talsmand for EURO 2012 i Polen oplyser, at problemerne snart er løst. Mange polakker har i stedet valgt at ‘købe’ billetter på falske hjemmesider, der hævder at sælge billetter. Men det er kun UEFA der p.t. kan sælge billetter til verdens tredje største idrætsarrangement.

Websiderne med fejl

Det polske dagblad, Gazeta Wyborcza, har fundet en af disse falske hjemmesider, som er lavet i Polen, hævder avisen. Det polske flag vender forkert, hvilke ingen polakker ved gøre, skriver avisen.

Talsmanden for EURO 2012 i Polen opfordrer alle til at være forsigtige, og understreget at det kun er muligt at købe rigtige billetter på UEFA’s officielle hjemmeside.

Billetsag
Eksternt link: UEFA