Femte bekræftede corona-dødsfald i Polen

Polakkerne skal fortsat dække mund og næse ved færdsel i det offentlige rum. Ekspert venter at flere millioner polakker vil blive smittet. Arkivfoto.

WALBRZYCH: En mand på 57 år er død som følge af corona-virus, oplyser de polske myndigheder tirsdag morgen. Der er nu 205 bekræftede tilfælde med den frygtede corona-virus.


En mand på 57 år, der i forvejen var syg af andre grunde, blev tirsdag morgen bekræftede død med corona-infektion. Han er dermed det femte offer for den berygtede virus i Polen. Han var fra byen Walbrzych, der ligger sydvest for Wroclaw i det vestlige Polen. Det første dødsfald blev konstateret i Polen den 4. marts.

28 nye corona-tilfælde

Tirsdag morgen meddelte de polske myndigheder, at der nu var konstateret 28 nye tilfælde af mennesker med covid-19 virus i kroppen, så det samlede antal bekræftede tilfælde, nu er oppe på 205.

Nye stramninger

Det er nu også forbudt at være mere end 50 mennesker forsamlet i Polen, og alle ​​indkøbscentre, værtshuse, klubber og kasinoer er lukket på grund af en ny corona- lovgivning.

Tomme gader

Se film-klip fra Warszawa herunder, der er optaget med drone over byen søndag.

"City of Silence" 4K - Warsaw during COVID-19 pandemic