FIFA ranker Polen tre pladser ned

  Lewandowski

  Polens anfører Lewandowski og hans holdkammerater er nu nummer 33 på FIFA’s liste over verdens bedste landshold. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  WARSZAWA: Selv om Polen ligger nummer 1 i gruppen forud for EM i fodbold 2016, så er de polske fodbolddrenge røget tre pladser ned på FIFA seneste liste.


  Polen var i sidste uge det 30. bedste landshold i verden ifølge FIFA, men i den seneste opgørelse er Polen havnet på en 33. plads.

  Argentina er stadig verdens bedste hold, efterfulgt af Belgien der har taget andenpladsen fra de tyske verdensmester, der nu er nummer 3.

  EM modstandere

  Polens modstandere i kvalifikationen til EM 2016 er ud over Tyskland, Skotland der er nummer 32 på listen, Irland nummer 50 og Georgien. Gibraltar er uden for ranking.

  VM modstandere

  Til VM 2018 kvalifikationen er Polen i gruppe med Danmark der er nummer 25 på listen, Rumænien nummer 7, Montenegro er på 77. pladsen, Armenien nummer 88 og endelig Kasakhstan på 141. pladsen.

  Danmark til Polen

  Polen fører sin gruppe i EM kvalifikationen foran Tyskland, som Polen vandt 2 – 0 over i den første kamp i Warszawa. Danmark skal til VM kvalifikationen spille mod Polen i Warszawa i oktober 2016.