FIFA undersøger angreb på Lewandowski

  lewandowski_kanonslag

  Robert Lewandowski måtte bide i græsset, da et kanonslag blev kastet ind på banen i udekampen mod Rumænien på Polens nationaldag. Foto: FIFA.


  WARSZAWA: Det internationale fodboldforbund FIFA har indledt en sag, efter at Robert Lewandowski blev slået i græsset af kanonslag under VM-kamp.


  Da Polen mødte Rumænien i Bukarest i forbindelse med kvalifikationen til VM 2018 i Rusland, blev den polske anfører Robert Lewandowski ramt af en eksplosion fra et voldsomt kanonslag.

  FIFA sag

  Fyrværkeriet blev kastet ind på banen fra tilskuerrækkerne umiddelbart før et polsk hjørnespark i anden halvleg, da der stod 1 – 0 til Polen. Nu rejser FIFA en disciplinær sag, for at undersøge hvem de skyldige er, for herefter at tildele bøde eller anden straf til de skyldige.

  Slået omkuld

  Kanonslaget slog Lewandowski omkuld, og han blev liggende på grønsværen i fem minutter, hvor han fik lægehjælp. Han mistede hørelsen midlertidigt.

  To mål efter

  Trods angrebet lykkedes det Robert Lewandowski at score to gange mod slutningen af kampen (82. og 90. minut), der blev spillet på Polens nationaldag den 11. november. Polen vandt kampen med 3 – 0, og ligger nummer et i gruppen der også tæller Danmark.

  LÆS OGSÅ
  polennu.dk: Polen overtager føring i VM gruppe