Fire ud af fem polske børn glade for at lære engelsk

  børn_skole_polen_gdansk_polennu

  Polske forældre anser engelsk for at være det vigtigste fag for deres børns fremtid. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  WARSZAWA: Børn i Polen er glade for at lære engelsk og undervises ofte af deres forældre i fritiden, viser ny undersøgelse.


  Fire ud af fem polske børn i folkeskole-alderen kan godt lide at lære engelsk. Det viser en ny undersøgelse fra Millward Brown, hvor polske forældre er blevet spurgt om deres børns forhold til engelsk.

  Engelsk vigtigst for fremtiden

  86 procent af forældrene svarer, at engelsk er det vigtigste fag for deres børns fremtid, både når det gælder mulighederne i deres kommende arbejdsliv og i deres privatliv.

  92 procent mener, at det vil hjælpe dem til at få et godt job, mens 84 procent mener, at det vil gøre det muligt at tage på flere udlandsrejser.

  Forældre støtter indlæring

  Mere end otte ud af ti forældre svarer i undersøgelsen, at de opfordrer deres børn til at se tv, spille spil og høre lydbøger på engelsk, og 78 procent underviser selv deres børn i engelsk i fritiden eller leger lege med dem på engelsk for at støtte indlæringen.