Flere polakker rejser på jule- og nytårsferie i udlandet

  lufthavn_check_in

  Langt den største del af de polakker, der er rejst til deres familier i julen er fløjet til Storbritannien, hvor der bor over 500.000 polske indvandrere. Foto: sxc.hu.


  LONDON: Rejser til udlandet i julen og nytåret er blevet populært blandt polakker. 28 procent af polakkerne er rejst til London.


  Antallet af de polakker, der rejser til udlandet i jul og nytåret er øget. De fleste tilbringer ferie og nytår hos deres familie. En mindre gruppe af polakkerne fejre nytårsaften i varme lande f.eks. Tenerife og Kapstaden.

  Polakker tilbringer jul hos familier i udlandet

  Langt den største del af de polakker, der har rejst til deres familier i julen, er fløjet til Storbritannien, hvor der bor over 500.000 polske indvandrere.

  28 procent af alle flyreservationerne blev booket til London Luton, oplyser flybooking hjemmeside eSKY.pl.

  Storbritannien, Tyskland og Italien

  Ifølge oplysningerne fra eSKY.pl er Tyskland og Italien de næste mest populære rejsemål blandt polakker. 12 procent af alle bookinger til vinterferien er til de to lande.

  Fly frem for tog

  Det er ikke kun flyvninger til udlandet der er øget i antal. Sidste års problemer med forsinkende tog i Polen har betydet en stigning i indenrigsflyvninger på 25 procent.