Fodboldforbund får tab efter udsat VM-kamp

EM_fodbold_2012_Polen_Ukraine_Warszawa_Nationale_Stadion_polennu

Ledelsen i det polske fodboldforbund, har lovet at forklare hvorfor kampen mod England måtte udsættes, og forbundet vil offentliggøre deres økonomiske tab i denne uge. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


WARSZAWA: Det polske fodboldforbund, PZPN, har fået milliontab efter udsættelsen af VM-kampen mod England i Polen.


I denne uge vil det polske fodboldforbund PZPN have opgjort tabet efter, at VM-kampen mod England der var planlagt til at blive spillet i tirsdag, måtte udsættes til dagen efter. Det var et kraftigt regnvejr der havde forvandlet det nye nationale stadion til et badeland.

Ikke lukke for regnen

Det har vakt undren, at stadionledelsen ikke lukkede taget på det nye nationale stadion, og dermed havde undgået de store vandmasser. Men paradoksalt nok, kan taget ikke lukkes, når det regner. Alligevel siger PZPN’s talsmand, Jacek Masiota, at årsagen til, at kampen ikke blev fløjtet i gang, ikke var taget, men at græsset på det nationale stadion ikke var forberedt til regn.

50.000 tilskuere t/r

De 50.000 tilskuere til kampen var på plads i stadion, da dommeren valgte at aflyse kampen.

Pengene tilbage

Fodbold forbundet oplyser, at de største omkostninger gik til refusion af billetter, selv om der også var store ekstraudgifter til personale og forplejning af det engelske og polske team.

Kampen onsdag endte uafgjort 1-1 mellem Polen og England.