Internt opgør i EM-dansker-lejren

  DR_Sportens_Andreas_Kraul_i_Polen_Kolobrzeg_Martin_Bager_polennu

  Det lykkedes ikke den 37-årige fødselar, DR Sportens Andreas Kraul, at holde en storspillende Ebbe Sand fra at score. Billedet er fra kampen mellem Polen og Danmark, hvor den danske anfører flere gange var i dialog med dommertrioen. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KOLOBRZEG: Der var dramatik i luften i den danske EM-fodbold-lejr i den polske badeby, torsdag eftermiddag.


  I dag rejser det danske fodboldlandshold fra Kolobrzeg i Polen til Ukraine, hvor holdet lørdag spiller sin første EM-fodbold kamp mod Holland.

  Dramatik

  Men torsdag var der intern dansk dramtik på Kolobrzeg Stadion, da det danske presselandshold spillede fodbold mod et udvalgt DBU-hold, der bl.a. talte Ebbe Sand, Lars Høgh og andre fremtrædende fodbold profiler.

  Ebbe Sand i storform

  Det lykkedes dog ikke anfører Andreas Kraul og det øvrige presselandshold, at holde Ebbe Sand og DBU-teamet nede. Den tidligere landsholdsspiller snød Kraul to gange, og scorede to mål.

  – Det var en dramatisk kamp, siger DR Sportens Andreas Kraul til polennu.dk.

  Uafgjort

  Kampen blev yderligere kompliceret af, at et regnvejr satte ind over Kolobrzeg stadion. Kaptajn Kraul og hans team kæmpede dog bravt, og kampen endte uafgjort 2-2 efter ordinær spilletid. Så skulle der en straffesparkkonkurrence til.

  Straffespark konkurrence

  Der måtte hele 11 straffespark til, før DBU-holdet kunne udpeges som vinder. Lars Høgh var den store matchvinder, og sikrede DBU sejren over presselandsholdet.

  Manglende profiler

  Redaktionen af polennu.dk kender kun til sejre fra det danske presselandshold, og resultatet kom da også som et chok for flere af journalisterne. Til det danske presselandsholds forsvar skal det siges, at holdet var uden flere af de faste stamspillere, ligesom holdlederen heller ikke var med til peptalken i Kolobrzeg torsdag.

  Vandt over Polen

  Som optakt til EM 2012 mødtes det danske og polske presselandshold i midten af maj. Den gang vandt det danske mandskab 3-1 på Kolobrzeg Stadion. Tidligere på sæsonen slog Danmarks presselandshold det spanske landshold 1 – 0 i Malaga.

  Fødselar

  I september skal det danske presselandshold møde Litauen i landets hovedstad Vilnius, oplyser anfører Kraul fra DR Sporten. Han kunne torsdag fejre sin 37-års fødselsdag i danskerlejren i Kolobrzeg, sammen med det danske landshold og 55 danske kolleger.