Kronprins Frederik og Mary besøger Polen i maj

  Frederik_Mary_kronprins_Martin_Bager_polen_polennu

  Kronprinseparret Mary og Frederik besøger Szczecin og Warszawa i Polen til maj. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den danske kronprins Frederik og hans hustru Mary, besøger Polen sammen med delegationer fra dansk erhvervsliv.


  Det danske Kronprinsepar, Frederik og Mary, kommer til Warszawa og Szczecin i maj. Det officielle besøg indledes i Warszawa den 12. maj og afsluttes i Szczecin den 14. maj.

  Erhvervsfremstød

  Parret står i spidsen for et større dansk erhvervsfremstød i Polen, der er arrangeret af blandt andet Udenrigsministeriet, Dansk Industri, Eksportforeningen, Dansk Landbrug, Håndværksrådet, DBDH (energi & miljø).

  Flere brancher

  Besøget sætter fokus på dansk-polsk samhandel inden for blandt andet landbrug og fødevarer, mode og design, sikkerhed, energi og miljø samt sundhed. Under fremstødet deltager Kronprinsparret i en række aktiviteter, der har fokus på videndeling mellem danske og polske virksomheder.

  LÆS PROGRAM
  Eksternt link: Kongeligt besøg i Polen 2014

  Danske virksomheder, som vil gøre sig synlige på det gunstige polske marked, har mulighed for at deltage i fremstødet gennem de involverede organisationer.

  Gallamiddag

  Besøget indledes med en gallamiddag i Warszawa med polske gæster, og med deltagelse af Frederik og Mary, samt repræsentanter for dansk erhvervsliv.

  Dansk jazz

  Den danske jazzsangerinde Cæcilie Norby giver også koncert for det royale par i Warszawa. Norby er i forvejen kendt i Polen, og var da også den danske ambassade i Warszawas trumfkort i forbindelse med markeringen af formandskabet i EU fra Polen i 2012.

  Den danske forsvarsminister, og tidligere Europaminister under det danske EU-formandskab – Nicolai Wammen – deltager også i forbindelse med det royale besøg i Polen.