Legia Warszawa er Polens bedste fodbold-hold

Legia Warszawa fejrede lørdag aften det 14. mesterskab i Polens bedste fodboldrække. På grund af corona-restriktioner, festede holdet på et skib der fik følge af holdets fans i følgebåde. Foto: Legia Warszawa/Twitter.

WARSZAWA: Hovedstadsklubben Legia sikrede sig lørdag mesterskabet i den bedste polske fodboldrække, Ekstraklasa.


Legia Warszawa sikrede sig lørdag det polske mesterskab med en 2 – 0 sejr over Crocovia fra Krakow. Det betyder at hovedstadsklubben nu har 68 point for 35 kampe. De nærmeste forfølgere er Lech Poznan og Piast fra Gliwice. Begge hold har 57 point efter 34 kampe.

SE STILLINGEN I POLENS BEDSTE FODBOLDRÆKKE

Fejret med sejltur

På grund af corona-restriktioner fejrede holdet sejren med en sejltur på floden Wisla i Warszawa, og de nye mestre blev fulgt af et hav af følgebåde med fans. Klokken 21.00 lørdag lagde de fra kaj i Warszawa. De glade spillere var iført hvide t-shirt med teksten: Legia Warszawa – polske mestre.

Skibet, som de glade spillere festede ombord på, havde teksten langs skibssiden: Polish Champion 2020. Blandt de første gratulanter var Warszawa-borgmesteren Rafal Trzaskowski, der søndag håber på at blive valgt som Polens næste præsident.

Fest på søndag

Den officielle kåring af de nye nationale fodbold-mestre finder sted på søndag den 19. juli, når den 37. og sidste spillerunde i den bedste polske række er færdigspillet.

Mere fodbold fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.