Legia Warszawa videre efter straffespark mod FC Midtjylland

Legia Warszawas målmand var afgørende, da polakkerne vandt med mindst mulig margin over FC Midtjylland i torsdag aften. Kun et straffespark var den forskel, der sendte Legia Warszawa videre som samlet vinder. Foto: Mateusz Kostrzewa, Legia Warszawa.

WARSZAWA: Legia Warszawa vandt over FC Midtjylland på straffespark, efter at der stod 1 – 1 efter ordinær spilletid og tillægstid.


Legia Warszawa er videre i European Conference League efter forlænget spilletid og straffespark mod FC Midtjylland. I det første opgør i Herning var resultatet 3 – 3, så der var et stort pres på midtjyderne inden kampen på det nationale stadion.

(Fortsættes under)

Missede et straffespark

Polske medier citere Ekstra Bladet dagen derpå for at skrive at kampe var meget lige, og at det var FC Midtjyllands Stefan Gartenmann, der som den eneste der missede sit straffespark, som de to hold hver havde seks af.

LINK: Mere om kampen fra FC Midtjylland

Nederlaget har naturligt nok – ikke mindst på grund af det meget tætte opgør – udløst stor skuffelse i Herning, der for tredje år i træk er ude af europæiske turneringer, skriver polske onet.pl med henvisning til Ekstra Bladet.

Sejren betyder, at der nu går cirka 2 millioner euro ind på kontoen i Warszawa.

To polske hold i europæiske turneringer

Legia Warszawa skal nu efter den knebne sejr på hjemmebanen, videre til gruppespillet i European Conference League i den kommende sæson. De polske mestre Rakow Czestochowa, der samlet tabte til de danske mestre fra FC København, skal nu spille i Europa League.

Det er første gang siden 2015, at to polske hold er videre i de europæiske turneringer, skriver onet.pl.