Lewandowski og Bayern i Champions League finalen

Lewandowski Polen
Robert Lewandowski vil gerne til F. C. Barcelona, hvor han kan opnå en årsløn på 35 millioner euro. Kontrakten med hans tyske klub udløber i 2023. Arkivfoto.

LISSABON: Polske Robert Lewandowski scorede til slutresultat 3 – 0 mod Lyon, da Bayern München onsdag aften spillede sig i CL finalen.


Bayern München med den polske landsholdsanfører Robert Lewandowski, sikrede sig plads i Champions League-finalen på søndag.

Aftenens modstander var franske Lyon, og holdet gav tyskerne langt mere modstand, end F.C. Barcelona gjorde, da Lewandowski og hans holdkammerater ydmygede spanierne med 8 – 2 i CL-kvartfinalen.

I kampen mod Lyon var det Serge Gnabry der scorede til både 1 – 0 og 2 – 0. Anden gang var det efter at Robert Lewandowski fumlede i sin afslutning, så Gnabry uhindret kunne gøre arbejdet færdigt. Men Lewandowski gjorde skaden god igen, ved at score det sidste mål for Bayern til slutresultatet 3 – 0. Dermed er Bayern klar til CL-finalen.

Ny topscorer i CL?

Robert Lewandowski har nu scoret 15 gange i Champions League i denne sæson. Hvis han scorer to gange på søndag, kan han tangere Cristiano Ronaldos rekord på 17 mål i CL.

Bayern møder PSG i CL-finalen på søndag klokken 21.00.

CL-SEMIFINALEN I TAL HER

Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.