LOT genoptager flyvninger fra Billund i juni

Flyvninger fra Billund
Der er grund til glæde i Vestdanmark. Den 18. juni genoptages flyvninger fra Billund til Warszawa med LOT (Polish Airlines). Foto: Jens Mørch, polennu.dk.

KØBENHAVN: Det nationale polske flyselskab LOT (Polish Airlines) genoptager flyvninger fra Billund til Warszawa den 18. juni.


Flyvninger fra Billund. Det nationale polske flyselskab LOT (Polish Airlines) genåbner flyruten mellem Vestdanmark og den polske hovedstad Warszawa den 18. juni. Ruten skulle have været genåbnet i marts, men høje smittetal i Polen og Danmark har udsat genåbningen.

LOT oplyser, at det var de strenge krav om isolation (14 dage i Danmark – 10 dage i Polen), der er baggrunden for, at LOT-fly først kommer i luften til og fra Billund den 18. juni.

LOT, København og Warszawa

Det polske flyselskab har øget antallet af afgange på flyruten mellem København og Warszawa, og i juni øges antallet til 12 ugentlige afgange. Det bliver nu også igen muligt at flyve til Warszawa fra Göteborg i Sverige – fire gange om ugen.

SAS og LOT

Polske LOT flyver i dag fra København til Warszawa, det gør dansk-svenske SAS ikke. Til gengæld har SAS direkte daglige afgange til Gdansk fra København, og snart også fra Aarhus og Aalborg.

LINK TIL LOT (POLISH AIRLINES)

Læs og flyvninger fra Billund til Warszawa og meget andet polsk på dansk. Vil du være med til at gøre os flyvende? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.