LOT genoptager indenrigs-flyvninger den 1. juni

foerste_lot_boeing_787_dreamliner_polen_polennu
Polens nationale flyselskab LOT genoptager indenrigsflyvningerne den 1. juni mellem Warszawa og otte andre lufthavne i Polen. Arkivfoto.

WARSZAWA: Det nationale flyselskab LOT Polish Airlines, har i dag meddelt at indenrigs-flyvningerne genoptages den 1. juni.


Fra 1. juni vil det nationale flyselskab LOT Polish Airlines genoptage flyvningerne på 30 indenrigsruter fra 8 polske lufthavne.

Til at begynde med vil luftfartsselskabet flyve tre gange om dagen på ruten Warszawa-Gdańsk, to gange fra Warszawa til Krakow, Rzeszów, Szczecin, Wrocław, Gdańsk og Zielona Góra og en gang dagligt mellem Krakow og Gdańsk. En billet mellem Warszawa og Gdansk står i dag til at koste fra 319 zloty og op efter.

Grænser lukkede til 15. juni

LOT suspenderede alle ruteflyvninger fra den 15. marts 2020 på grund af corona-truslen. Siden har selskabet gennemført 388 særflyvninger til 71 lufthavne over hele verden, for at hen lidt over 54.000 strandede personer hjem til Polen.

Polen har lukket grænserne, foreløbig frem til 15. juni. Tidligst herefter ventes det at LOT flyver til København og Billund. Selskabet Ryanair har meddelt, at de vil genoptage flyvningerne mellem Polen og Danmark den 1. juli.

Har du lyst til at læse mere?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.