Masser af solskin og høje temperaturer i weekenden

Masser af sol
Masser af solskin og forår i den kommende weekend, spår prognoserne. De næste dage kan der komme sne, men fra weekenden er foråret på vej. I den kommende uge op til 20 graders varme. Foto: Justyna Krawczyk.

WARSZAWA: Masser af solskin og høje temperaturer i den kommende weekend. Men før det kommer der mere sne og frost.


Masser af solskin og høje temperaturer i den kommende weekend. Foråret er på vej, men før det gode vejr viser sig er der mere sne på vej torsdag flere steder i Polen.

Fra fredag spreder opklaring sig, og der kommer varme luft ind over Polen og temperaturerne vi stige gradvist dag for dag.

Varme og sol

Fra lørdag kommer der masser af solskin og temperaturer på op til 13 grader. Søndag kan der komme flere skyer og få byger, men temperaturen stiger til 15 grader, og nætterne bliver også varmere.

– Vinden aftager op til weekenden, og der kommer solskin, så det gælder om at nyde vejret. Det bliver virkelig forår nu, siger Emilia Szewczak fra Polens Meteorologiske Institut (IMGW).

20 grader i den kommende uge

Det gode vejr bliver bare bedre. I den kommende uge stiger temperaturen på op til 20 grader, forudser IMGW.

Støt polennu.dk og få mere viden

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk.

Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

LINK: Støt polennu.dk og få flere gratis nyheder