Miss Polen 2023 hedder Angelika Jurkowianiec

Miss Polen 2023
Miss Polen 2023 blev den 26-årige Angelika Jurkowianiec, der begyndte som model som 16-årig. Foto: MP.

WARSZAWA: Miss Polen 2023 hedder Angelika Jurkowianiec. Hun er 26 år og fra en landsby mellem Wroclaw og Czestochowa.


Polens smukkeste kvinde i år – Miss Polen 2023 – er den 26-årige medicinstuderende, Angelika Jurkowianiec. Det besluttede Miss Polen juryen i år. Angelika er fra byen Namyslow mellem Wroclaw og Czestochowa. Næste år skal hun forsvare sin kandidatgrad i Bydgoszcz, mens hun arbejder på en tandlægeklinik i Opole.

Live på Polsat tv

Kåringen fandt sted live på Polsat TV, der også kunne fortælle om Angelika, at hun udover hendes studie er uddannet i at spille guitar, ligesom hun også behersker klaver. Derudover er hun helt vild man blomster, og har 40 forskellige typer planter i sin lejlighed, oplyser organisation for Miss Polen konkurrencerne.

(Fortsættes under)

Miss Polen 2023 begyndte tidligt

Da hun var bare 16 år gammel blev hun model for et af de største modelbureauer i Paris – IMG Models. Her arbejdede hun i fem år, og rejse verden rundt. Hendes billeder kunne ses i L’Officiel Japan, Grazia, Mirror og mange andre. Angelika der er løve af stjernetegn, følges af 110.000 på Instagram.

For Angelika er ærlighed og troværdighed det vigtigste, sagde hun ved præmieoverrækkelsen. Hun giver sig altid 100 procent. Når hun gør noget, gør hun det af hele sit hjerte. Hun drømmer om at rejse til Bali, og vil gøre det når det kan lade sig gøre, oplyser arrangørerne af Miss Polen 2023.

LINK: Miss Polen konkurrencerne

Vi samler ikke ind til Miss Polen 2023, men vil gerne invitere dig til at give et bidrag til polennu.dk.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på f.eks. DKK 200,00 eller DKK 500,00. På den måde er du med til at udbrede kendskabet til Polen i Danmark.

Du kan læse mere om støtte til polennu.dk ved at trykke her.

Miss Polen 2023 blev den 26-årige Angelika Jurkowianiec.