Navne klar til Heineken Opener festivallen i Gdynia

  Open´er_Festival

  Musikfestivalen Heineken Opener i Gdynia har navne klar til årets festival. Foto: Opener Festivallen.


  GDYNIA: Musikfestivallen i Gdynia, der to år i træk er udråbt til Europas bedste foran bl.a. Roskilde Festivallen, har navne klar til årets festival.


  Heineken Opener festivallen i Gdynia, der starter den 30. juni – og slutter den 3. juli i Gdynia, har offentliggjort flere af navnene til dette års festival.

  Det amerikanske band The National, Big Boi fra duoen Outkast, den canadiske Deadmau5, og bandet Two Door Cinema Club.

  The National

  Er i øjeblikket en af de mest populære indie-rock band fra USA med forsangeren Matt Berningen. Bandet er kendt for sin rige lyde og farverige arrangementer. Deres nyeste, femte album “High Violet”, er anset for den bedste i års musikalbum af det britiske magasin “Q”.

  SE MERE
  Eksternt link:
  The National på YouTube

  Big Boi

  Rapperen fra Atlanta er en af de vigtigste i den moderne sorte musik. Han blev populær med duoen Outkast. Nu fortsætter han med en succes solo. Sidste års album “Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty” blev godt modtaget af fans og medierne.

  SE MERE
  Eksternt link:
  Big Boi på YouTube

  Deadmau5
  Bag den hurtigst karrierer i club-musikkens historie. I et par år var han mega-stjerne, og er en af de mest respekterede dansemusik-producenter.

  SE MERE
  Eksternt link:
  Deadmau5 på YouTube

  Two Door Cinema Club
  Indie rock band fra Nordirland. Bandets medlemmer er Alex Trimble (guitar, vokal), Kevin Baird (bas) og Sam Halliday (guitar). Deres album er udgivet af French label Kitsune. Før de selv udgav plader, spillede de remix af Pheonix og Chew Lips sange.

  SE MERE
  Eksternt link:
  Two Door Cinema Club på YouTube

  Til Opener festivallen i Gdynia i år spiller også Coldplay, Pulp, The Streets, M.I.A., Youssou N’dour, Primus, Foals, Hurts, The Wombats, Paolo Nutini, Caribou, Cut Copy, Fat Freddy’s Drop, Abraham Inc., D4D, Paristetris og mange flere.

  Arrangørerne har foreløbig ikke løftet sløre for de store hovednavne til festivallen, men det vil ske meget snart, lover festivalledelsen.


  LÆS MERE
  Eksternt link:
  Open’er Festival webside