Nederlag til afbudsramt polsk fodboldlandshold

Polen fodboldlandshold
Polens fodboldlandshold var uden anfører Robert Lewandowski, i den sidste kamp forud for VM-kvalifikationen. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Et afbudsramt polsk fodboldlandshold tabte sidste kamp i gruppespillet mod Ungarn, og skal nu ud i VM-playoffkampe.

Polens fodboldlandshold tabte mandag aften 2 – 1 hjemme mod nabolandet Ungarn. Det var den sidste kamp i kvalifikationens grundspil forud for VM 2022.

Midtbanespilleren András Schäfer bragte Ungarn foran med et hovedstødsmål i kampens 37. minut. Karol Świderski udlignede for Polen i det 61. minut efter hjørnespark. Men 19 minutter senere var det igen Ungarn der scorede til slutresultatet 2 – 1. Det var en polske forsvarsfejl, der gav Ungarn det sidste mål.

Polen var uden anfører Robert Lewandowski, der blev sparet i kampen efter et hårdt kamp program.

Polen er nummer 23 på FIFA-ranglisten over verdens bedste fodboldlandshold. Ungarn er nummer 43.

Videre i turneringen

Polen er på andenpladsen i gruppen efter England. Vinderen går direkte videre, mens Polen som nummer to skal ud i playoffkampe om kvalifikation til VM 2022 i Qatar.

Den 26. november trækkes der lod om, hvem Polen skal møde. VM spilles i Qatar fra den 21. november til 18. december 2022.

LINK: FIFA-rangliste fodboldlandshold