Ny marina på vej ved berømt bro i Sopot

  marina

  Den nye marina for enden af molen i Sopot åbnes for publikum den 20. juni 2011. Molen, der er Europas længste træbro, er en af de største attraktioner i Sopot. Nu er den blevet lidt længere. Animation.


  SOPOT: Renoveringen af Europas længste træbro, og anlægsarbejdet med en ny marina ved Sopot nord for Gdansk, bliver færdigt til indvielse i juni.


  Europas længste træbro, der ligger ved Sopot, og en ny marina, bliver klar til indvielse i juni, skriver trojmiasto.pl.

  Byggeriet af marinaen og renoveringen af molen, skulle have været afsluttet med udgangen af denne måned, men det har en streng vinter forhindret. Nu meddeler bygherren, at marinaen vil blive indviet den 20. juni.

  De samlede investeringer er på 73 millioner zloty.

  Højere priser

  Det bliver dyrere, end f.eks. Gdynia, at have sin båd i den nye marina, men folk med tilknytning til Sopot har få plads på bedre vilkår end andre.I sommersæsonen kommer det til at koste 100 zloty om dagen for både op til 10 meter. Udenfor sæsonen vil prisen være 60 zloty i døgnet.

  Det er endnu ikke afklaret, om marinaen vil være åben for ikke-sejlende turister. Men træbroen, som er forbindelsen fra land til marina, vil fortsat være åben, og er en af områdets vigtigste attraktioner.

  Svensk selskab

  Marinaen vil blive drevet af det svenske selskab Viamare Promarina Management, der driver flere ler den største operatør af lystbådehavne i Skandinavien, og en af de største i Europa.