Ny norsk flyrute mellem København og Krakow

  Norwegian_åbner_rute_København_Krakow

  Norwegian er klar til at udvide antallet af afgange, hvis ruten til Krakow udvikler sig, som selskabet håber. Foto: Norwegian.


  Fra 2. april bliver det igen muligt at flyve direkte mellem København og Krakow i det sydlige Polen. Det norske selskab Norwegian lægger ud med tre ugentlige afgange.


  Da Sterling Airways gik konkurs i oktober sidste år, overtog det norske flyselskab Norwegian en række af det krakkede selskabs ruter.

  En af dem var ruten mellem København og den polske by Krakow. Den genåbner 2. april år, meddeleler Norwegian.

  Tre ugentlige flyvninger

  Ruten åbner med tre dobbeltflyvninger: tirsdag, torsdag og lørdag.

  – Hvis ruten lykkes så godt, som vi håber, kommer vi til at udvide antallet af flyvninger, siger Daniel Skjeldam.

  – Overvejer I at åbne ruter fra danske lufthavne til andre destinationer i Polen?

  – Fra andre byer i Skandinavien betjener vi også Wroclaw, Szczecin og Warszawa, så vi skal ikke udelukke yderligere udvidelser, siger Daniel Skjeldam.

  – Vi flyver til Krakow fra både Oslo og Stockholm, og vi har gode resultater på de ruter. Krakow er også en interessant by for danskerne, siger Norwegians kommercielle direktør, Daniel Skjeldam til polennu.dk.

  Han tilføjer, at selskabet har en god position i Polen, som gør det muligt også at sende polske kunder til Danmark.

  399 kroner

  Sterling begyndte flyvningerne mellem København og Krakow i sommeren 2006 og beholdt ruten helt frem til konkursen.

  – Vi kender ikke Sterlings resultater på ruten, men vi forventer, at vi kan gøre det godt på grund af vores stærke position i Polen. Og så kan vi sælge billetterne billigt på grund af vores lave omkostninger, siger Daniel Skjeldal til polennu.dk.

  Norwegian har oplyst, at den laveste pris bliver 399 kroner. På selskabets hjemmeside kan man dog finde priser ned til 181 kroner for en enkeltbillet.