Ny polsk momslov på turne i Danmark

  Egil_Rindorf_PDCC_Maja_Giannoccaro_polen_polennu

  Polsk-dansk Handelskammer tilbyder danske og polske virksomheder i Danmark seminar i Aarhus og København om den nye momslov i Polen, der træder i kraft ved årsskiftet, siger Egil Rindorf, formand for PDCC. Foto: Maja Giannoccaro.


  KØBENHAVN: Ved årsskiftet ændres reglerne for moms i Polen, men i denne måned kan danske virksomhed lærer hvad den nye lov betyder.


  Interesserede danske og polske virksomheder i Danmark, kan nu gennem to events lære mere om den nye polske momslov, der træder i kraft 1. januar.

  Polsk skatterådgiver

  – Vi har fået Katarzyna Ryszard, der er skatterådgiver ved Peter Nielsen & Partners Law Office i Warszawa, til at introducere os til de ny moms-regler i Polen, siger Egil Rindorf, der blev valgt som formand for Polsk-dansk Handelskammer (PDCC) i juni.

  Nye faktureringsregler

  Ryzard vil gennemgå konsekvenserne i forhold til den nye moms, og med hovedvægten på de områder, hvor den nye lov får største konsekvenser, herunder moms på køretøjer og nye regler for fakturering.

  Aarhus og København

  PDCC gennemfører to møder om de nye momsregler. I Aarhus gennemføres det hos Hulgaard Advokaterne, mens det i København er på den polske ambassade i Hellerup.

  LÆS MERE
  Eksternt link: PDCC – Ny polsk momslov, Aarhus

  LÆS MERE
  Eksternt link: PDCC – Ny polsk momslov, København