Ny polsk skihop succes i prestigefyldt turnering

Skihop polakker
Kamil Stoch vandt tredje afdeling af Firebakke-turneringen, hvor han nu har indtaget pladsen som nummer et i den samlede stilling. Den prestigefyldte skihopturnering afsluttes onsdag. Foto: Stoch.

INNSBRUCK: Polakkerne havde også søndag stor succes i skihop ved Firebakke-turneringens tredje runde i Østrig. Første, tredje og fjerde pladserne gik til Polen.


Det var polakker der løb med al opmærksomhed og succes i skihop i den prestigefyldte Firebakke-turnerings tredje afdeling i østrigske Innsbruck.

Polsk skihop

Polske Kamil Stoch blev nummer et ved dagens konkurrence – Dawid Kubacki, der satte banerekord i Garmisch-Partenkirchen fredag, blev nummer – mens fjerdepladsen gik til Piotr Zyla. Dagens resultater betyder, at Kamil Stoch nu fører i den samlede stilling efter tredje runde.

LÆS OGSÅ: Ny rekord i skihop på berømt bakke 

Kamil Stoch er tre gange olympisk mester, og han har vundet Firebakke turneringen seks gange.

LÆS MERE OM TURNERINGEN HER

Samlet stilling

Den samlede stilling i Firebakke-turneringen efter tredje og næstsidste runde:

Kamil Stoch (Polen) – 809,9 point

Dawid Kubacki (Polen) – 794,7 point

Halvor Egner Granerud (Norge) – 789,3 point

På ottende pladsen i den samlede stilling er polske Piotr Zyla, og på tiende pladsen finder vi Andrzej Stekala – også i hvidt og rødt.

Fjerde og sidste afdeling af Firebakke-turnering i skihop finder sted onsdag i Oberstdorf.

LÆS MERE OM TURNERINGEN HER

Mere sport fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med: DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MobilePay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.