Nyt magasin om turisme i Gdansk regionen

plus_48_magasin_polennu_jens_moerch
Polens kulturminister Bartłomiej Sienkiewicz har uddelt 3,4 millioner zloty i mediestøtte. Men det er slut med mediestøtte til religiøse medier. Arkivfoto.

Magasinet +48 udgives af regionens stærkeste turistaktører, og er områdets bedste kilde til nyheder om events og oplevelser for skandinaver i Gdansk regionen. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


GDANSK: Forår og sommerudgaven af +48 magasinet der er målrettet skandinaviske turister i regionen er nu på gaden og nettet.


Magasinet for kræsne skandinaviske turister, +48 Magasinet, er på gaden og online på nettet med mulighederne for spændende oplevelser i regionen gennem forår og sommer.

Sport og musikevents

I den nye udgave kan man blandt andet læse om de mange sports og musikevent i Gdansk regionen. Blandt andet er der nyt om Opener Festivalen i Gdynia som to gange er kåret som Europas bedste musikfestival foran blandt andet den danske Roskilde Festival. Og sommeren byder også på en række løb, maraton og andre store sportsevent. Men +48 indeholder også mange andre spændende nyheder om Gdansk regionen, herunder også nyt om det helt nye museum for Anden Verdenskrig og de mange nye hoteller og restauranter i Pomorskie Regionen.

LÆS MERE
Gdansknu.dk: Se +48 Magasin forår og sommer