Nyt samarbejde mellem Lewandowski og Danmark

  lewandowski

  Bayern-München-angriberen Robert Lewandowski kommer til Danmark til sommer som led i den ny samarbejdsaftale med dansk fodbold. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den polske fodbold-spiller Robert Lewandowski har indgået en samarbejds-aftale med DBU om at støtte op om dansk fodbold med en række besøg i Danmark.


  Bayern-München-angriberen Robert Lewandowski, der er topscorer i den tyske bundesliga, har indgået en samarbejdsaftale med Dansk Boldspil Union om at støtte op om fodbold-sporten i Danmark. Det skriver polskisport.pl.

  Konsulent i afslutninger

  Lewandowski får en særlig tilknytning til landsholdet, hvor han ansættes som special-konsulent i afslutninger. Den polske angriber sikrede sig sidste år en Guiness rekord, da han lavede fem mål på bare ni minutter i bundesligaen.

  Godt set af landstræner

  Fodbold-kommentator ved Danmarks Radio Andreas Kraul er positiv over for Lewandowskis samarbejde med landsholdet.

  – Det er godt set af den ny landsholdstræner at få en mand ind, der kan arbejde med afslutningerne, for det er et af landsholdets største udfordringer, siger Andreas Kraul til polennu.dk.

  Støtte op om dansk fodbold

  Lewandowski kommer til Danmark første gang til sommer, hvor han besøger København.

  Lewandowski skal under sine besøg ud over at arbejde med landsholdet også mødes med danske klubber og fodboldfans, og det er håbet, at den polske stjerne kan være med til at støtte op om dansk fodbold lige fra miniputter til de professionelle klubber.

  Foreløbig kontrakt

  Kontrakten mellem den polske stjerne og DBU løber foreløbig et halvt år, da det endnu er usikkert, om den polske angriber står over for et klubskifte til Real Madrid eller Manchester City, som måske kan komme i vejen for en længerevarende aftale med Danmark.