Oplev Gdansk til halv pris i denne weekend

  Gdansk_lufthavn_runder_2_millioner_passagerer_i_år_0

  I denne weekend vil udvalgte museer, restauranter, hoteller og andre attraktioner i havnebyen, sælge alt til halv pris, som en del af et reklamefremstød for byen. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  GDANSK: I denne weekend vil udvalgte museer, restauranter, hoteller og andre attraktioner i havnebyen, sælge alt til halv pris, som en del af et reklamefremstød.


  Byen Gdansk har sammen med Gdansk Turist Organisation, for tredje gang arrangeret kampagnen: Weekend i Gdansk til halvpris.

  I dag og i morgen vil priserne på udvalgte retter på restauranter, caféer og klubber blive halveret. Også priserne for overnatning vil blive halveret på udvalgte hoteller og pensionater.

  LÆS MERE
  Eksternt link:
  lister over stederne i kampagnen “Gdansk til halv pris”: spisesteder , hoteller

  Kultursteder til halv pris

  Der kan også købes biletter til halv pris til f.eks.: Opera Baltycka, Det Polske Maritime Museum, Historisk Museum, Byens Museum, Den Arkæologiske Museum, og Solidarnosc udstillingen “Vejen til frihed”.

  LÆS MERE
  Eksternt link:
  en liste over “kultursteder til halv pris”

  En tur med den historiske sporvogn

  Den offentlige transport har også forberedt attraktioner, fx den historiske sporvogn Konstal N 1952 fra Zaspa til Gdansk centrum vil være til rådighed til halv pris.

  Alkohol til normal pris

  Halv-pris-tilbuddene gælder ikke alkohol, selv om nogle restauranter alligevel halvere priserne i weekenden.