Polakker dræbt af selvmordsbombe i Manchester

  terror_manchester

  Onsdag morgen meddelte britisk politi at en 15-årig pige nu også er død af sine kvæstelser efter bombeangrebet ved en koncert. Tabstallet er nu på 23 unge mennesker. Foto: Youtube.


  MANCHESTER: Et polsk par meldes dræbt efter at en ung mand udløste en bombe der har kostet mindst 23 unge livet ved en koncert mandag aften i England.


  Polens udenrigsministerium bekræfter nu, at mindst to polakker er blandt de omkomne i Manchester, da en bombe sprang umiddelbart efter en koncert for børn og unge i Manchester.

  Polsk par dræbt

  De to polakker der bekræftes dræbt, er et polsk par der er bosiddende i England. Det var parrets datter der først slog alarm via de sociale medier, da de alle skulle mødes efter koncerten. Men forældrene kom aldrig. Der er foreløbig ikke givet yderligere oplysninger om de omkomne. Udenrigsministeriet oplyser endvidere, at der kan være flere polakker blandt de omkomne.

  Født i England

  Mindst 23 blev dræbt og mere end hundrede blev såret, da den 22-årige Salman Abedi udløst bomben. Gerningsmanden er født og opvokset i England, og er af libysk afstamning, skriver The Daily Telegraph.

  Tirsdag oplyste Amaq nyhedsbureau, at Islamiske Stat har taget ansvaret for bomben, som de ofte gør når der sker terrorhandlinger.

  Britisk politi er ved at undersøge om gerningsmanden handlede alene.