Polakker er mest utilfredse med corona-indsatsen

mange døde polen
Der er grund til optimisme når det gælder corona-udviklingen i Polen, men antallet af døde er igen meget højt. Foto: Monika Raj.

BRUXELLES: Spanien og Polen vurderes dårligst af deres egne borgere, når det gælder myndighedernes indsats under corona-krisen viser en EU-måling. Danskerne er de mest tilfredse.


En undersøgelse der er gennemført af Europa-Parlamentet om corona-indsatsen i medlemslandene, viser at kun 40 procent af polakkerne er tilfreds med regeringens indsats under corona-krisen. Kun Spanien står værre i ratingen med 35 procent. Danmark topper listen. 85 procent af danskerne er tilfredse med myndighedernes indsats. Gennemsnittet for EU-landene er 56 procent.

Polakkerne vurdering i undersøgelsen:

  • 7 procent: Meget utilfreds
  • 33 procent: Tilfreds
  • 35 procent: Utilfreds
  • 22 procent: Meget utilfreds
  • 3 procent: Ved ikke

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER

Europa-parlamentets undersøgelse af landenes indsats under corona-krisen.

SE HELE EU-RAPPORTEN HER (engelsk)

Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.
DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.