Polen fik første VM-point mod Japan

  vm_haandbold_polen_japan_2017

  De polske håndbolddrenge er ude af VM, selv om mandskabet tirsdag vandt over Japan. Polen har mistet tre af sine stærke spillere i forbindelse med trænerskiftet i Polen. Foto: ZPRP.


  PARIS: Polens håndboldherrer sikrede sig i fjerde forsøg de første point ved VM i håndbold i Frankrig.


  Polen vandt tirsdag knebent over Japan i herrernes håndbold dyst ved VM i Frankrig. Japanerne kom bedst fra start, og var foran med stillingen 11 – 9 ved pausen.

  Et kvarter før tid

  Japan fortsatte med at være foran indtil et kvarter før tid. Så tog polakkerne fat, rollerne blev byttet om og de polske håndbolddrenge sikrede sig dermed de første to VM-point med resultatet 26 – 25.

  Ude af VM

  Selv om Polen fik point, er det ikke noget der ændre meget på mulighederne for at gå videre til mellemrunden ved VM i Frankrig. Polen har en kamp tilbage, og det er mod gruppens nummer et Frankrig torsdag. Der er næppe mange chancer for at polakkerne klarer den udfordring. Skulle Polen mod alle odds alligevel vinde, er det heller ingen garant for at polakkerne går videre til mellemrunde. Kun de fire bedste i gruppen går videre, og mange faktorer som indbyrdes opgør vil være afgørende.

  Stillingen

  Resultatet fra tirsdagens kampe betyder at stillingen i VM-gruppe A nu ser således ud:

  Frankrig, 4 kampe, 8 point
  Norge, 4 kampe, 6 point
  Brasilien, 4 kampe, 4 point
  Rusland, 4 kamp, 4 point
  Polen, 4 kampe, 2 point
  Japan, 4 kampe, 0 point