Polen fører suverænt på vejen til fodbold EM 2020

sejr_over_israel_polen_fodbold_2019

Humøret var helt i top i det polske omklædningsrum på det nationale stadion i Warszawa, da polakkerne for fjerde gang i træk fik tre point, forud for EM-kvalen til slutspillet i 2020. Foto: PZPN.


WARSZAWA: Polen sikrede sig igen point, og har fortsat maksimum point i gruppe G i kvalifikationen til fodbold EM 2020. Fire kampe tolv point.


Polen sikrede sig mandag aften endnu tre point på vejen til EM 2020. Det skete på det nationale stadion over gruppens nummer to, Israel. Polen sad på det meste af kampen, og i det 35. minut kom Polen foran på et mål af Piatek. Og 1 – 0 var stillingen, da første halvleg blev fløjtet af.

Tre mål i anden halvleg

Men ni minutter inde i anden halvleg blev de hvid-røde polakker tildelt en straffespark, som blev eksekveret af anfører Robert Lewandowski. I det 58. minut scorede Kamil Grosicki, og seks minutter før tid scorede Damian Kadzior til slutstillingen 4 – 0 til Polen.

Maksimumpoint

Sejren betyder at Polen fortsat har maksimum point i gruppe G. Fire kampe 12 point. Efter den fjerde spillerunde ud af ti, ligger polakkerne godt forud for kvalifikation til EM.

FLERE DETALJER
Eksternt link: EM-kampen: Polen – Israel


Stillingen i gruppe G


Polen – 12 point
Israel – 7 point
Østrig – 6 point
Slovenien – 5 point
Nordmakedonien – 4 point
Letland – 0 point