Polen forlænger forbud mod internationale rutefly

wizz_air_billund_gdansk_legoland_martin_bager
Polen forlænger forbuddet mod internationale rutefly til den 6. juni, som lige nu ser ud til at blive den første dag, hvor det igen bliver muligt at flyve fra Billund og København lufthavne til Polen. Arkivfoto.

WARSZAWA: Polens regering forlænger forbuddet mod internationale ruteflyvninger foreløbig frem til den 6. juni.


Forbuddet mod internationale rutefly til Polen, der udløber den 23. maj, bliver forlænget med 14 dage foreløbig frem til den 6. juni. Det sker som et led i kampen mod corona-smitten.

LOT fra 14. juni

Polens nationale flyselskab LOT Polish Airlines har tidligere meddelt, at de genoptager de internationale ruteflyvninger fra den 14. juni, medmindre der lovgives om noget andet.

LINK TIL INFO PÅ DANSK OM CORONA-REGLER I POLEN

Den 1. juni genoptager LOT flere af indenrigsruterne, som tidligere omtalt af polennu.dk. Ryanair har meddelt, at de genoptager flyvningerne fra den 1. juli. Wizz Air og SAS ventes at genoptage ruteflyvningerne mellem Polen og Danmark når det bliver tilladt i begge lande.

Har du lyst til at læse mere?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.