Polen kan slå Tyskland i fodbold spår medier

Polens_Landshold_1

Det polske landshold møder op uden flere af stjerne-spillerne til opgøret mod Tyskland den 13. maj i Hamborg. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


WARSZAWA: Tyske medier skriver, at Polen kan slå Tyskland i venskabskampen i maj, da der er tysk pokalfinale fire dage senere.


Det har vakt citater i de polske medier, at flere tyske medier spår sejr til Polen, når Polen møder Tyskland i fodbold den 13. maj i Hamborg.

Venskabskamp

Da der kun er tale om en venskabskamp, og da der er pokalfinale i Tyskland, må det tyske landshold undvære en stor del af de faste stamspillere.

Tysk topkamp

Bayern München og Borussia Dortmund tørner sammen den 17. maj, og de tyske landsholdspillere derfra, kommer ikke med til opgøret mod Polen. Tyske medier kalder på forhånd kampen mod Polen for en farce, og spår at Polen for første gang kan slå Tyskland.

– Fans vil få en stor forestilling til den tyske DFB Cup-finalen, men kampen mod Polen bliver en joke, skriver den tyske tabloidavis Bild.

Tyskland uden

Tyskland stiller op mod Polen uden Manuel Neuer, Phillipp Lahm, Jerome Boateng, Mario Goetze, Thomas Mueller, Toni Kroos og Bastian Schweinsteiger fra Bayern München – og fra Borussia Dortmund må den tyske landstræner se bort fra Roman Weidenfeller, Kevin Grosskreutz, Marcel Schmelzer, Mats Hummels og Marco Reus.

Polen også svækket

Polen er også svækket til kampen i Hamborg. Robert Lewandowski, Lukasz Piszczak og Jakuba Blaszczykowski spiller også tysk pokalfinale.

De polske målmænd i Arsenal, Wojciech Szczesny og Lukasz Fabianski, skal spille FA Cup-finale på Wembley, og kan heller ikke deltage for Polen i Hamborg.

For Tyskland er kampen en træningskamp forud for VM i Brasilien til sommer, som Polen ikke er kvalificeret til.