Polen og Ukraine gør klar til næste store fodbold-brag

Spaniens_landshold_EURO_2012_EM_fodbold_i_Polen

Spanien vandt VM guld i går. I 2008 vandt de EM i fodbold, og er dermed sikker på deltagelse i Polen og Ukraine, sammen med værterne. Arkivfoto.


WARSZAWA: Spanien blev i går verdensmester i fodbold med en sejr på 1-0 over Holland. Næste gang spanierne skal forsvare en titel bliver ved EM 2012, der efter planen skal spilles i Polen og Ukraine.


Næste gang der er en stor international fodboldturnering, bliver i Polen og Ukraine, når europamesterskaberne efter planen skal spilles i Polen og Ukraine.

Polen sikker

Spanien, der i går vandt VM i fodbold, vandt også EM for to år siden, og er dermed sammen med Polen og Ukraine kvalificeret til EM 2012 i fodbold (EURO 2012).

Polen og Ukraine er kvalificeret på grund af deres værtsroller, mens Danmark og de øvrige europæiske lande skal spille gruppespil.

Start i Warszawa

Åbningskampen til EM 2012 spilles i den polske hovedstad den 9. juni 2012. Kampen foregår på det nyombyggede nationalstadion. Der bliver plads til 55.000 tilskuere, og det nye stadion bliver et af verdens mest moderne.

Finalen spilles i Kiev den 1. juli 2012.

LÆS MERE
Eksternt link: EURO 2012 FIFA