Polen på programmet på folkeuniversitet

  gdansk_arbejdsløshed_lav_polen_martin_bager_2

  Folkeuniversitetet i København udbyder et kursus om Polen for danskere, der ønsker at lære mere om vores nabolands historie, politik og moderne udvikling. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Danskere får mulighed for at komme tættere på vores nabo mod syd-øst, når Folkeuniversitetet fra februar sætter Polen på programmet.


  Folkeuniversitetet i København oplevede så stor interesse for efterårets kursus om Polen, at universitet har valgt igen at udbyde et fem ugers kursus om Danmarks store nabo mod syd-øst.

  Ind under huden

  Kurset med titlen Polen – Ind under huden på en ny europæisk stormagt, omfatter både en introduktion til Polens historiske rødder og deres betydning for det moderne Polen, og sætter fokus på Polens forhold til EU, polske immigrant-arbejdere og den politiske udvikling i landet.

  Tre undervisere

  Tre Polens-kendere står for undervisningen ved kurset, nemlig cand.mag. Michael B. Lauritsen fra Magasinet rØST, cand.mag. Jacob Lolck, der til daglig arbejder på Polens ambassade i København og cand.scient.pol. Anna Werenberg, der er journalist på polennu.dk og kommentator på danske nyhedsmedier om Polen.

  Kurset starter 4. februar og kræver tilmelding.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Folkeuniversitetet i København