Polen scorer igen point ved fodbold EM

polen_nordmarkedonien_fodbold_em_kval_2019

Polens anfører Robert Lewandowski kommer ikke på måltavlen i Skopje fredag, men det gjorde den 23-årige polske Milan-angriber Krzysztof Piatek, efter at han havde været på banen i et minut. Polen har nu maksimumpoint – ni point efter tre kampe. Foto: PZPN.


SKOPJE: Polen vandt også det tredje opgør i EM-kvalifikations gruppe G. Denne gang gik det ud over Nord Makedonien, trods en svag polsk indsats.


Polen vandt fredag aften den tredje kamp i EM-kvalifikationen, og polakkerne har nu maksimumpoint efter de første kampe. Det var makedonerne der styrede spillet i første halvleg, mens polakkerne virkede overraskende passive. Polen var på forhånd udråbt som favoritter. Polakkerne måtte modstå flere farlige chancer, og fik to advarsler, men der stod stadig 0-0 på måltavlen efter de første 45 minutter.

Scorede efter et minut på banen

I det første minut af anden halvleg kom Milan angriberen, den 23-årige Krzysztof Piatek på banen, og det var ikke nogen dum ide. Minuttet efter – i det 47. minut – scorede han for Polen, og det var hans andet landskamp mål i sæsonen. I den italienske serie A er han noteret for hele 30 mål i denne sæson.

Det var det eneste skud polakkerne havde på målet i kampen, mod Nordmakedoniernes tre. Men det var nok, for da slutfløjtet lød kunne polakkerne glæde sig over endnu en sejr på vejen mod EM 2020.

Stillingen i gruppe G

Polen – 9 point
Israel – 7 point
Nordmakedonien – 4 point
Østrig – 3 point
Slovenien – 2 point
Letland – 0 point

Mandag møder Polen nummer to i gruppen; Israel – på hjemmebanen i Warszawa.