Polen uden første-målmanden mod Tyskland

maalmand_wojciech_szczesny

Den polske førstemålmand Wojciech Szczesny er ikke med i aftenens kamp mod Tyskland i Paris, siger den polske landstræner. Arkivfoto.


PARIS: Polen må undvære den stærke første-målmand i EM finale-kampen i gruppe C mod Tyskland i den franske hovedstad i aften.


Der er dårligt nyt fra den polske fodbold EM-lejr forud for dagens kamp mod Tyskland i Paris. Polen må nemlig undvære første-målmanden Wojciech Szczesny. Det har den polske landstræner Adam Nawalka bekræftet.

To reservemålmænd

Målmændene Artur Boruc og Lukasz Fabianski står klar til at tage over, og de fleste kommentatorer venter at det bliver Swansea målmanden Lukasz Fabianski der skal vogte målet for Polen i aften mod Tyskland.

Skadet i første kamp

Wojciech Szczesny er ikke blevet klar efter den skade, han pådrog sig i Polens første EM-kamp mod Nordirland, som polakkerne vandt 1 – 0.

Uvished om Ukraine-kamp

Det er uvist, om han bliver klar til Polens tredje og sidste kamp i gruppe C mod Ukraine, en kamp der bliver spillet på tirsdag.

– Vi kan ikke sige med sikkerhed, hvor længe Szczesny er ude.
– Forhåbentlig bliver han klar til kampen mod Ukraine. Det håber lægerne, siger Polens landstræner, Adam Nawalka, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Polen – Tyskland

Sidst Polen og Tyskland mødte hinanden var i kvalifikationen til EM, hvor Polen vandt 2-0 hjemme i efteråret 2014, mens tyskerne sejrede 3-1 på hjemmebane året efter.

Direkte på dansk tv

Torsdagens kamp på Stade de France i Paris begynder klokken 21.00 og sendes direkte på dansk TV2.

Stillingen i gruppe C

Tyskland 3 point
Polen 3 point
Nordirland 0 point
Ukraine 0 point