Polen vinder første kamp over Bosnien-Hercegovina

De to gange Kamil; Grosicki og Glik, stod for de to mål, da Polen fik den første sejr i Nations League turneringen mandag aften. Foto: PZPN.

ZENICA: Polens fodboldlandshold vandt mandag aften sæsonens første kamp i Nations League over Bosnien-Hercegovina på udebane.


Det polske fodbold-landshold sikrede sig mandag aften point i sæsonens første sejr i Nations League. Det var over Bosnien-Hercegovina i Zenica. Men det begyndte ikke særlig godt for de hvid-røde polakker.

Bagud fra start

Polakkerne kom bagud efter 24. minutters spil, og først lige før pausen – i det 45. minut, lykkedes det for polske Kamil Grosicki at udligne. Efter pausen var der store chancer til begge mandskaber, men det var polakkerne der trak det længste strå, da Kamil Glik scorede til slutresultatet 2 – 1 i det 69. minut.

Uden Lewandowski

Kampen i aften bliver uden flere af de store polske profiler. Anfører Robert Lewandowski er ikke med. Han skal slappe af efter triumferne for sit tyske hold; Bayern München.

Fredag tabte Polen den første kamp i Nations League over Holland med 1 – 0.

Kommende kampe

Polen skal spille yderligere fire kampe og to venskabskampe i efteråret: 7. oktober: Finland i Gdańsk (venskabskamp) – 11. oktober: Italien i Gdańsk – 14. oktober: Bosnien-Hercegovina i Wrocław – 11. november: Ukraine i Chorzów (venskabskamp) – 15. november: Italien i Rom – 18. november: Holland i Chorzów, Polen.

polennu.dk er et frit og uafhængigt dansk medie. Vi har hver dag siden 2008 dag leveret gratis nyheder fra Polen på dansk. Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.